Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Weg naar Zwartberg 325a
    3660 Oudsbergen
  • 0484 00 95 46
  • Website

Zwembaden Lomass

Waarom is Zwembaden Lomass de beste keuze voor u?

Zwembaden Lomass is de referentie voor uw droomzwembad regio Limburg. Door onze assortiment aan zwembaden kunnen wij een zwembad aanbieden voor ieders budget. U kan bij ons terecht voor een keramische zwembad, PPC zwembad of Inox zwembad. Met meer dan tien jaar ervaring in de zwembad sector realiseren wij graag uw droom. Het is essentieel om niet alleen een mooi zwembad te laten bouwen, maar ook één dat uitstekend functioneert. Daarom leggen wij graag de nadruk op kwalitatief technisch werk achter de schermen.

Wij vinden het daarnaast belangrijk om de beste service te leveren en zijn dan ook altijd bereikbaar voor onze klanten. 'Kwaliteit boven kwantiteit’ is het motto van Zwembaden Lomass!

Onze Nadruk ook op: - Chloor arm en chloor vrij zwemmen. - Gebruik maken van duurzame onderdelen. - Aanbieden van energiezuinige technieken. - Leveranciers uit België en Nederland.  - Afwerking en service. Wij bieden volgende type zwembaden aan: - hoogwaterlijn zwembaden - onderloopzwembaden - overloopzwembaden - grasrandzwembaden" 

Vraag vrijblijvend uw offerte op maat voor uw droomzwembad. Wij voorzien bij deze offerte graag een duidelijke uitleg over wat de meerwaarde is van onze manier van werken. Bij Zwembaden Lomass is het tevens mogelijk om u budget te bepalen door bepaalde werken zelf uit te voeren met bijstand langs onze kant.


Foto's van Zwembaden Lomass


Zwembaden Lomass in het kort

Eigen storingsdienst:

Ja

Levering van

  • Buitenzwembaden
  • Whirlpools